Sommar å sol

Äntligen är det skolavslutning. Det skal bli omåttligt skönt med sommarlov. Inte lika muntert kanske för alla jag känner. En kompis från Sala går en tuff sommar till mötes. Efter en serie incidenter i Västerås vankas det förmodligen rättsliga efterspel. Själv fick man sitta i Gestapoförhör i timmar men som en trogen partisan knep jag tätare än Carola på en badstrand. Jag hade verkligen inte förväntat mig att han hade en så vådlsam ådra men vafan man e väll ingen tjallare. Den som lever får se men det kan bli en mörk å trång höst för somliga.


Kommentarer
Postat av: Louise

Du! Victor! När du var nere i Egypten, var höll du hus då?

2008-07-06 @ 14:49:56
URL: http://empress.blogg.se/
Postat av: Viktor

Jag reste runt. Mest med båt men endel med buscaravan åxå. Jag besökte bland annat Aswan, Luxor, Hurgada och framför allt Kairo men en hel del mindre ställen mellan dessa hanns det ju med.

2008-07-08 @ 15:47:36
URL: http://oogieboogieman.blogg.se/
Postat av: Louise

Okejokej. Har nämligen lite planer på att dra till Hurgada i vinter och då tänkte jag fråga dig om du vet något om temperaturen där nere vid denna tidpunkt? Eller du kanske inte var där under december/januari förstås..?

2008-07-08 @ 16:12:58
URL: http://empress.blogg.se/
Postat av: Viktor

Ja jag åkte i skållheta sommaren. För Inlandet (pyramider å sånt) är December/januari högsesång men rödahavskusten är det nog lågsesong. temperaturerna på vintern är sällan över 20 grader i luften och på nätterna droppar det till ca 10 grader (pissig svensk sommar altså) men det regnar inte så mycket över röda havet i alla fall. (allt enligt min lonley planet.)

2008-07-10 @ 17:44:27
URL: http://oogieboogieman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0