Fixin

Känner mig smuttsig. Var tvungen att checka i spegeln om en äcklig svättmuche hadde vuxit ut på överläppen. Lotta påpekade (med långt ifrån tillräckligt stor värklighetsfrånvändhet) att jag var "värsta Ernst". Har fixat å donat hela eftermidagen. Mojjan (tror inte att du läser detta) får hemfixade prylar i julklapp i år. Det är i sig ett genidrag (tack Linnea). Det är som på den gamla goda tiden när man gav bort vad man åstadkommit i slöjden den senaste terminen. Morsan har ju basicly allt. Det hon söker i sin julklapp är ju bekräftelse på att henne avkomma tänker på henne. Problemet är ju då att vissa julklappar kan uppfattas som allt för fantasilösa och helt enkelt inte bevisar den sökta tilgivenheten. Hemkokta/inlagda/bakade sylt/gurkor/skorpor har ju liksom tiden inbakad i presenten. Det är omöjligt att åstadkomma presentfanstygen utan att ägna en viss tid av tanke. Så allt väl om det inte var för den beklämmande Ernst refferensen. Nå han är i alla fall lång som en stör och jag får väll gå å raka överläppen nogsamt.

redan daxjävel

Näst sista dagen slut! Lite av en seger faktiskt, sista dagen e ju inge jobbig direkt. Han inte äta idag. Var så hungrig när jag kom hem att jag var tvungen att dumpa i mig en pizza. Känner mig lite äcklig nu; jag var ju nödvändigtvis tvungen att äta en carusell - världens flottigaste pizza; asså jag hade inte bestämt mig innan jag ringde och när han svarade fick jag panik och kunde inte komma på nån annan. E man dum i huve så blire så ibland. Den häringa förkylningen gör mig galen - den e inte allvarlig nog för mig å stanna hemma för (eller jo i måndags men då hade vi ju show så det gick ju inte) men jag ä super vissen hela dagarna och helt färdig när jag kommer hem. Showen blev helt ok, en av de bättre jag varit med om i enköping. Skall slipa lite på låtarna och sen kanske jag kan kränga den till nåt förlag. Skulle sitta fint med lite sidodeg i fickan.


kryper till korset

OK jag vet jag har inte skrivit på evigheter. Har för första gången på kanske ett halvår tid att ha ruggit tråkigt. Sitter hemma hos Lotta å... tja fan vet vad jag gör. Var lite för krasslig för å hänga på ut i kväll så jag blev hemma med en halvtaskig rulle. Vad har hänt sen sist? fan vet... vad skrev jag sist... [kollar efter] ...ok ja jag hade vist komit hem från Italien och lovad en rapport ...och jag e ju inte den som e den men det får bli kort; varmt, gammalt, äldre, gott. Den "pittoreska" italienska landsbygden visade sig vara en scam, i alla fall upplevd från cykelsadeln, det var bara skit mycket trafik och höga jävla vinrankor så man såg inte ett skit. Den Italienska rennesansen kickar stjärt oavsett vad Per säger. I Milano vet dom hur man brygger kaffe och hur man vispar ihop en glass.

OK så mycket för mina löften. Sen dess har kanske den mest häcktiska terminen i mitt liv rusat förbi. Fan vet var all tid tog vägen. Nästan klar med all betygssättning nu. Jobbar med min uppsats om svenska skivbolagsentrepenörer. det är skit kull å damma av min gamla ackademiska ådra å skriva nått lite mer soffistikerat än högstadiemusicaler. På tal om det senare så sätter 8an upp min musical "fångade i öknen" på tisdag. Som alltid med skoluppsättningar väntar nära nog totalt kaos på själva uppsättningsdagen men med lite tur kan det ändå bli en bra föreställning. I vissa avseenden är det en av de bäst organiserade showerna sen jag började jobba i enköping.

Har förståss varit på filmfestivalen förrförra veckan en hel del. Många bra filmer. Av de filmer som troligen kommer upp på vanliga biografer kan jag varmt rekomendera; Changeling, Surveillance, Brothers bloom, och framför allt the Wrestler.

Sen upptäckt; nya Breethers plattan rockar.

försöker komma på nåt å mer å skriva om men det känns som om jag har fetvadd i huve. Skall gå å koka lite honungsvatten, strax tebaks...

...en sak till som rockar; gasspis!!! kokar honungsvatten på ingen tid alls. Hadde nästan glömt hur avsome det var. Har inte haft det sen Kina och den var inte särskilt bra för å vara gasspis och förståss så använde jag den ju inte jättemycket. ett mål mat i ett gatukök kostade mellan 5 kronor och ner till 50 öre så då är det liksom inte riktigt värt min tid å såt å laga mat va... ja ja...

Jag har alldrig vart nån stor mobilanvändare. tills förra julen hade jag alltid haft betalkort och låg på stadiga 200 kroner i tankningskostnad om året, mest för att man var tvungen å tanka varje halvår. Nu med abbonemang har det ju givetvis gått upp en hel del. Det är nog en kombination av bekvämligheten och att Lotta e någott av en telefonohollic. Har börjat att ha mobilen avstängd under helgerna. Mest för att jag glömt laddaren hemma när jag åkt ner till stockholm men i alla fall; Så jävla skönt! fan om inte världen skulle va lite bättre om de helt enkelt gjorde fanstygen en hel del dyrare så folk inte hade råd å ha dem eller framför allt använda dem så jävla mycket. 99% eller mer av allt som uträttas med mobiltelefoner är absolut dynga och en ducktig andel är direkt livskvalitetsförsämrande för oss alla. Å då pratar jag hittils bara om själva ringandet och eventuellt smsandet. dont get me started när det gäller kamrorna. Det giriga kukhuvudet som kom på å sätta en kamera i varenda mobil... jävlar ...jag blir nog utkickad från blogg.se om jag skriver vad jag tycker att han förtjänar.
Nå inte mitt bästa inlägg men thats it porcupineshite! skriver igen nån gång när andan faller på, kanske inte alltför långt in i framtiden. det är ju egentligen kul å blogga ju...

RSS 2.0