Getting better

Var å rullade lite med Jensa i dag. Slits mellan att jag ju måste träna träna och att mitt revben måste vila vila. så jävla typsikt att få en spricka i revbenet 5!!! veckor före tävling. Precis när min muskelinflamation läkt ut så knakade jag ett revben. Det är inte rättvist - jag driker ju fan mer mjölk än en kalv - ändå så lyckas jag knäcka revben lätt en till två gånger om året. 5 veckor är ju då lite på håret, sprickor brukar ta 4 till 5 veckor sa sjuksyster och det stämmer nog med min egen erfarenhet. Ja ja vi får se, det kändes i alla fall helt OK idag när vi rullade men vi körde ju ganska safe. Ser så jävla mycket fram emot stockholm open. Jag har alldrig tävlat i dräkt förut så det ska bli skitkul men därför behöver jag ju drilla drilla alla jävla dräktstryp å sånt skit jag inte är van vid. Har kört mycket dräkt hela året och jag måste säga; jag börja falla för det. Vet inte varför jag dragit mig för att träna i Gi förut - de e klart allt går ju satans mycket fortare i en brottningsmatch men det är en massa små finnesser med Gin, åsså ser man ju ut som Luke Skywalker å det får man ju inte underskatta värdet av. Upptäckte att när man väger in så skall man tydlgigen göra det med dräkt, susp å allt!!! å dom väger in precis innan dom går på mattan. Detta kommer bli lite av ett problem. Är ju van att drenera det sista kilot eller så och vätska upp innan match. Men det går ju inte att svetas sig torr om man inte får vätska upp innan matchen dessutom så blev det ett större klipp än jag trodde eftersom jag ju tydligen måste räkna in dräkten å skydden i min vikt. hua! Funderar hur jag skall göra. Har ju nu bara 3 veckor på mig och jag borde försöka klippa 2-2,5 kilo. Det borde gå att tömma glukoslagret och trimma muskelnära underhudsfettlagren med en ren kalloristrypning som en snabb deff liksom. Då borde jag inte riskera att förlogra särskilt mycket muskelmassa. Det får bli sallad och rotfrukter i några veckor tror jag. Extra deppigt eftersom under de veckorna så skall jag en till falun där ju maten är skaplig och sen fyller jag tydligen 30 å då kommer ju minst en idiot att se till att det fins tårta å sån skit hmmmm det kommer bli tufft detta. Får se till å vara duktigt urskiten innan jag kliver upp på mattan tror jag för detta kommer bli tight.

do you get the picture

Jag hatar kompaktkameror. Jag kan liksom inte kommaöverens med presets jag vill ju bestämma själv om slutartider och sånt. Fan det denna kommer jag överhuvudtaget inte överens med änn. jag tog fan bättre kort med min gamal mobil. ja ja jag kanske kan bli kompis med denna också nån gång. time will tell.

Rickard vrålar om Decay överall runt omkring honnom varje dag i Gadget på O'Lerys strax innan PAt började falla sönder srax efter att golvplankor brytits upp. Jag tror att lamporna mestadels fortfarande var i sona socklar när bilden togs.
image106

Uncurbeds gittarist i som synes en mörkare lokal någott senare - nu var inte lamporna i sina socklar.
image107

Raging speedhorn å huset i måndags så jävla bra men helt orimligt. typ bara 80 pers där - pinsamt uppsala pinsamt.
image108

image109

another link in the chain

Tookkul på O'lerys i fredags. Dom hade nog ingen aning om vad de gett sig in på hehehehe. Kom dit lite innnan Undergång (som skulle spela först) gick på. Lokalen är ju gigantisk men ett rejält uppbåd av punkgubbar och den nya generationen UAHC Kids hade sammlats (den gamla spelar ju mer eller mindre mangrannt i Undergång) tror fan inte det var nån åldersgräns för jag såg inga vakter och såg ingen som visade nåt leg. Framför scenen hade de bara flyttat bort några bord och fotöljer men personalen såg ut att vara lugn och förväntansfull. Då trode jag att de kanske hade läget under kontroll och att detta var anledningen till att de såg obekymrade ut - Icke! De var bara lyckligt ovetande om vad som komma skulle hahahahaha

Undergång gick på och 10 sekunder senare såg hela stället ut som en krigszon hahahaha Fan punkgubbarna har ju alla tagit sig väl över de 30 men dom kan fortfarande trasha ett ställe snabbare än amerikaner under ett strömavbrott. Jag skämtar inte takspottarna grävdes ur takplattorna och det slets upp golvbrädor och viftades med. Borden och fotöljerna i närheten av scenen var det mest ved kvar av och det var ett snöliknande täcke av glaskross över störredelen av golvet och scenen. O'lerys viste verkligen inte vad de gav sig in i hahahahaha.

Mitt i allt lyckades Gadget som vanligt dra av ett set tajtare än Bert Karlsons stjärt på en Gayclubb. Deras skivor är knappt så tajta helt otrooligt. Nasum må ha gått i graven men Gadget lives on!!!

Sist men inte minst så lirade Uncurbed eller tja stora delar av uncurbed i alla fall. Det var djup nostalgi som vanligt. Dom har väll lirat i 18 år eller så och dom blir fan bara bättre och bättre. Dom funkar otroligt nog live trots att dom aldrig lyckas komma till spelningarna hela bandet på en gång (denna gång saknades en gitarist och en sångare) De som var närvarande var för fulla för att stå rätt upp - och som sagt trots detta rev de av ett himelskt brutalt set och avslutade med att lire halva kommande plattan som; om den låter nån ting alls som det lät, kanske kan bli deras bästa!!!!

Som icing on the cacke (gillar glasyr så jag skall försöka få in det oftare i mina inlägg framöver) så hitta jag en flyer för; håll i er... RAGING SPEEDHORN!!!! VICTIMS!!!!! + två förband ett från frankrike och ett från UA på ungdomens hus på Måndag 19.30!!!! helt otroligt vem i hela helvete fixar hit Raging speedhorn från england utan att sätta upp en enda affish å till råga på allt bokar in dem på uh hehehehehe ja vafan jag e tacksam. Det är inte ofta jag kan gå å se europas största stoner/sludge band för 30 spänn liksom. Sist de var i sverige var väll på sjöhistoriska liksom med Danzig. Ja jävlar.

RSS 2.0