åh nöw

Gah!!! måste tydligen jobba sista aprill i år!!! fan fan fan. lär ju schappa vid två i alla fall. tänker fan inte missa galoppen.

missery is a lemon

Mycket bra spelning i söndags även om den började lite skakigt. Jag mindes efter ett tag att jag ju är kär i Kazu Makino. Vad jag inte är kär i är min kamera. Måste ha knäppt förtiotalet bilder och inte en enda blev värd namnet eller motivet blä.

no sleep til hammersmith

Råkade gå in på Debasers hemsida igår i affekt för att undersöka om det kanske fans några kryphål i deras orimliga åldersattityd. Kom dock bara i värre affekt. Inte bara fans det inga sådana förmildrande omständigheter utan var det inte så att dom utan att meddela mig (i det ena fallet är det ju i alla fall inte helt vansinnig hybris då det ju är mina ärkenemesis stonestvillingarna som driver svenska musikklubben som bokat) har bokat in både Sebbadoh och Tindersticks nu i april! Hur hinna och ha råd?! och vem gå med? Skitmartin lär ju fan haka på Sebbadoh men tindersticks är det nog bara jag och eventuellt Linnea som gillar å Linnea å jag ska ju redan på blond redhead i helgen så hon lär ju aldrig hinna (världens mest upptagna kvinna). Åsså har jag fortfarande ingen å gå med på dEUS i maj. Suck. Misären e djup eller nåt' sånt.


Monday will never be the same

Söndag idag. Ännu en vecka har flutit förbi. Jag börjar bli lite störd av monotonin i mitt liv. Kanske bara är lite rastlös. Egentligen är väll inte mitt liv särskilt mycket mer monotont än vanligt. Det kan vara att jag saknar Harkkorauta. Det är nu en bra bit över ett år sedan vi gjorde något. Jag är kanske helt enkelt kreativt frustrerad. Jag har inte skapat något jag blivigt nöjd med på mycket länge.

Det märks också när jag tittar här på bloggen. Många av inläggen är halvdanna små sagor eller liknande. Inte ens en gång i veckan har jag nåt jag vill skriva om mitt liv. Det där klart, en stor del av ens liv sker ju på jobbet - särskilt med ett jobb som mitt kretsar ju en hel del av tillvaron och mina tankar kring just detta, men jag får ju inte blogga om det så då blir det naturligtvis en mindre del av kakan att skriva om.  

Mest för min egen skull blir nog detta inlägg (jag skriver medan jag tänker här) en liten "vad är på G med mig". Nå, händelser den senaste tiden;

Jag var på svenska akademins utdelning av nordiska priset. Mottagaren Liedman läste ett kapitel eller så ur sina kommande memoarer och det var oerhört underhållande. Han har just ett sånt språk jag själv aspirerar på när jag skriver mer litterärt, fullt av egenihoppsatta mycket målande adjektiv som tillexempel när han beskrev pärmarna på skrivhäftet han var tvungen att skriva psalmverser i skolan i som "äckelbrunt". Inte för att brunt kan vara äckligt - han måste syfta på beige. Jag skall nog se till å läsa dessa memoarer när de kommer ut.

Jag har faktiskt läst en ruggig massa den senaste tiden. Jag blev inbjuden av en polare och gick med i nån Community, Goodreads, där man listar och recenserar böcker man läst. Då upptäckte jag vilket tempo jag haft på läsandet senaste tiden. Lite otypiskt för mig eftersom jag ju läser så himla långsamt och oftast en massa olika saker samtidigt.

Jag har köpt en ny plånbok - det låter inte så stort men sist jag gjorde det var 9 år sen så det är tamejfan inte varje dag. Det blev en ny väska också. Trickortreaters håller på att rasa ihop och jag vill inte att den skall dö på jobbet så jag har deltidspensionerat den till endast fritids nyttjande. Den nya är ju inte lika snygg men faktiskt lite mer praktisk, å det är ju bara till jobbet så vafan. Det är lite vemodigt dock, trickortreaters har varit med mig från starten på kunskaps så lite av en epok är det som kom till ett slut.

Slutligen så är det nog så att jag måste inse att jag inte riktigt håller för att sporta på den nivån jag brukade. Jag har varit mer eller mindre konstant skadad detta året. Först fick jag dubbelsidig muskelinflammation. lagom till den läkte ut (med inte så lite hjälp av piller mind you) Drog jag på mig en spricka i revbenet. Den läkte lagom till Stockholm open där jag lyckades åsamka mig ett stadigt köttsår över knogen på vänster stortå. Samma vecka som det inte längre gjorde ont så stukade jag lilltån på samma fot. Det tar helt enkelt inte slut. Jävla skitkropp som inte är samarbetsvillig. Men jag skall nog tuckta den.

Så över till kommande eskapader. Fick biljetter till Blond redhead på debaser vilket lär bli bra. Dom härskade på Roskilde för några år sen så det är ju inte svårt att tänka sig hur bra dom lär va på en klubbscen. Skall försöka hitta nån som vill med på dEUS också på Debaser nån vecka senare.  Har faktiskt aldrig set dem så det måste ju bli av.

Det blir inge Japan i sommar heller - I stället så kommer alla hit i sommar så jag skall agera värd och gajd till Sverige. För alla utlands bekanta jag känner. Kan ju förståss bli kul men jag måste nog åka nån stans annars får jag nog tuppuck. Funderar på ryan air innan dom rasar ihop under höjda utgifter och sämre lönsamhet. Kanske 10 dagar i norra Italien eller så vore nåt. Vi får se - nåt måste det nog bli i alla fall.

När jag läser igenom det jag skrivigt så ser det inte helt hopplöst ut i alla fall. Kanske bara e lite rastlös i alla fall. Nu måste jag gå å skita sen blire poker me brollan å skitmartin liksom alla söndagar duhhh.


RSS 2.0