too tough to die

Det gäller å hålla magen i form. Den får inte ligga å tro att den skall få sund å nyttig mat hela tiden. Nä stryk ska matsmältningssystemet ha de e min devis. Då håller det sig alert. Igår åt jag tårta till middag. Idag hitta jag en halväten burk räkor i kylen w000h00 räkmacka som ju e både gott å en metafor för hur man ju skulle leva. Tömde snabbt i mig burken medans jag kollade nyheterna. När knaprat i mig sista mackan slog det mig att hummm hur vardet nu med skaldjur å hållbarhet... nä just de dom har ingen va... undrar när jag öppna dendär burken egentligen måste ha vart förra helgen va hmmm å då hade jag nog ändå köpt den i ruttenlådan. *gräva i soporna* ja just de den gick vist ut i februari. Ja ha inte tid å tänka på de ska ju iväg å ta alla mina vänners pengar som varje söndag.

 

Men det är nu här det betalar sig att köra efter devisen att det som inte dödar stärker. Min mage e i topptrim. Värsta avfallskvarnen. Inte så mycket som ett kurr fast de e klart jag tog bara typ 4 spänn av polarna på 5 å en halv timme så nåt var ju uppenbart fel. Jag känner mig i alla fall stärkt i min teori och kommer att fortsätta propagera för dumdristighet å vårdslöshet så väll som utsätta alla elever för maximal fara och smärta i största möjliga utsträckning ...för er egen skull så att säga. Så ni kan bli lika sträva som jag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har hört att russin ska vara bra för magen. Eller så var det bra att bada och få russinfingrar för magen. Lyssnade inte så noga.

2007-03-11 @ 22:39:25
Postat av: Viktor

nä magen mår bra av finggrar särskilt från fattiga matfabriksarbetare i sydamerica för då stämmer man skiten ur mattilverkaren å då mår plånboken bra. å när man e smutsigt rik får en massa beundrare å då mår egot bra. fast då blir man dryg å blasé å börgar knarka, å då mår visserligen endorfinreceptorerna i hjärnan bra men resten av kroppen blodbajs.

2007-03-11 @ 23:48:39
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Ida

Men eww, gamla räkor! Luktar inte det ganska mystiskt? Liksom ät-inte-det-här-mysko?? Om du inte orkar laga mat, KÖP NUDLAR :P

2007-03-12 @ 15:07:07
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se
Postat av: Ploy

blääää, det måste ha luktat ganska vidrigt? men iofs är det så mycket konserveringsmedel i dom där så ett par månader gör nog ingen skillnad.

2007-03-12 @ 15:24:46
URL: http://www.ploy.blogg.se
Postat av: Viktor

Asså när jag gjör räkmackor lagar jag dom. räkor rellish, tomatpesto, soltorkade tomater å marinerade vitlökar rörs samman till en röra allt bres ut på en olivchiabatta. på med fetaost åsså in i ungnen 225 grade ca 10 minuter. lätt smidigt å skitgott men det har ju nackdelen att man kan missa lukten på räkorna om den inte i stark nog å tränga igenom vitlökarna.

2007-03-12 @ 20:27:27
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Viktor

Asså när jag gjör räkmackor lagar jag dom. räkor rellish, tomatpesto, soltorkade tomater å marinerade vitlökar rörs samman till en röra allt bres ut på en olivchiabatta. på med fetaost åsså in i ungnen 225 grade ca 10 minuter. lätt smidigt å skitgott men det har ju nackdelen att man kan missa lukten på räkorna om den inte i stark nog å tränga igenom vitlökarna.

2007-03-12 @ 20:27:37
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Matilda

Alltså den där beskrivningen på räkmackor gjorde mej fan skithungrig nu..

2007-03-12 @ 21:24:03
URL: http://allrightnow.webblogg.se/
Postat av: Viktor

vadsomhällst som e lite kladdigt med ost på en chiabatta i ungnen blir ju gott!!! så kör oavsett varu hittar i skåpet.

2007-03-12 @ 22:11:23
URL: http://oogieboogieman.blogg.se
Postat av: Ploy

haha det här med att köra vad du hittar i skåpet funkar inte för mig. En gång gjorde jag en macka med honung, korv och physalis. t om en tre åring skulle fatta att det skulle smaka skit, men är man hungrig så är man.

2007-03-13 @ 19:05:37
URL: http://www.ploy.blogg.se
Postat av: Viktor

hahaha ploy det där händer mig helatiden men jag skriver upp det under "magen skall ha stryk"-kontot

2007-03-13 @ 19:17:12
URL: http://oogieboogieman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0