too tough to die
Det gäller å hålla magen i form. Den får inte ligga å tro att den skall få sund å nyttig mat hela tiden. Nä stryk ska matsmältningssystemet ha de e min devis. Då håller det sig alert. Igår åt jag tårta till middag. Idag hitta jag en halväten burk räkor i kylen w000h00 räkmacka som ju e både gott å en metafor för hur man ju skulle leva. Tömde snabbt i mig burken medans jag kollade nyheterna. När knaprat i mig sista mackan slog det mig att hummm hur vardet nu med skaldjur å hållbarhet... nä just de dom har ingen va... undrar när jag öppna dendär burken egentligen måste ha vart förra helgen va hmmm å då hade jag nog ändå köpt den i ruttenlådan. *gräva i soporna* ja just de den gick vist ut i februari. Ja ha inte tid å tänka på de ska ju iväg å ta alla mina vänners pengar som varje söndag.
Men det är nu här det betalar sig att köra efter devisen att det som inte dödar stärker. Min mage e i topptrim. Värsta avfallskvarnen. Inte så mycket som ett kurr fast de e klart jag tog bara typ 4 spänn av polarna på 5 å en halv timme så nåt var ju uppenbart fel. Jag känner mig i alla fall stärkt i min teori och kommer att fortsätta propagera för dumdristighet å vårdslöshet så väll som utsätta alla elever för maximal fara och smärta i största möjliga utsträckning ...för er egen skull så att säga. Så ni kan bli lika sträva som jag.
Jag har hört att russin ska vara bra för magen. Eller så var det bra att bada och få russinfingrar för magen. Lyssnade inte så noga.
nä magen mår bra av finggrar särskilt från fattiga matfabriksarbetare i sydamerica för då stämmer man skiten ur mattilverkaren å då mår plånboken bra. å när man e smutsigt rik får en massa beundrare å då mår egot bra. fast då blir man dryg å blasé å börgar knarka, å då mår visserligen endorfinreceptorerna i hjärnan bra men resten av kroppen blodbajs.
Men eww, gamla räkor! Luktar inte det ganska mystiskt? Liksom ät-inte-det-här-mysko?? Om du inte orkar laga mat, KÖP NUDLAR :P
blääää, det måste ha luktat ganska vidrigt? men iofs är det så mycket konserveringsmedel i dom där så ett par månader gör nog ingen skillnad.
Asså när jag gjör räkmackor lagar jag dom. räkor rellish, tomatpesto, soltorkade tomater å marinerade vitlökar rörs samman till en röra allt bres ut på en olivchiabatta. på med fetaost åsså in i ungnen 225 grade ca 10 minuter. lätt smidigt å skitgott men det har ju nackdelen att man kan missa lukten på räkorna om den inte i stark nog å tränga igenom vitlökarna.
Asså när jag gjör räkmackor lagar jag dom. räkor rellish, tomatpesto, soltorkade tomater å marinerade vitlökar rörs samman till en röra allt bres ut på en olivchiabatta. på med fetaost åsså in i ungnen 225 grade ca 10 minuter. lätt smidigt å skitgott men det har ju nackdelen att man kan missa lukten på räkorna om den inte i stark nog å tränga igenom vitlökarna.
Alltså den där beskrivningen på räkmackor gjorde mej fan skithungrig nu..
vadsomhällst som e lite kladdigt med ost på en chiabatta i ungnen blir ju gott!!! så kör oavsett varu hittar i skåpet.
haha det här med att köra vad du hittar i skåpet funkar inte för mig. En gång gjorde jag en macka med honung, korv och physalis. t om en tre åring skulle fatta att det skulle smaka skit, men är man hungrig så är man.
hahaha ploy det där händer mig helatiden men jag skriver upp det under "magen skall ha stryk"-kontot